20 aprilie 2024

Idei creative pentru a folosi un suport lumanari cat mai ingenios

3 min read

Suntem siguri ca ai prin casa cateva lumanari care au ramas de la diferite ocazii. Drept urmare, nu iti mai ramane decat sa alegi un suport lumanari in care sa le asezi. Insa, pentru a obtine o decoratiune cu adevarat interesanta folosind un simplu suport lumanari de la madira.ro , vei avea nevoie si de cateva materiale care sa te ajute sa creezi ceva atractiv pentru schimbarea decorului din incapere.

Pentru a scoate in evidenta un suport lumanari, sfatul nostru este sa te indepartezi de tot ceea ce este conventional. Sa iti lasi imaginatia libera si sa creezi ceva care sa iti reflecte in totalitate preferintele.

Fii creativa si redecoreaza un suport lumanari

Pentru decoruri interesante poti folosi numeroase obiecte precum scoici, pietricele, flori uscate, frunze uscate, sfori, flori artificiale si multe altele. Si, desigur, acestea nu trebuie sa isi pastreze neaparat culorile originale intrucat poti folosi diverse spray-uri colorate, aurii sau argintii pentru a le putea integra in design-ul existent cat mai usor.

La ora actuala, foarte la moda sunt design-urile realizate cu rasina epoxidica. Vei putea gasi numeroase tutoriale pe internet care sa te inspire si sa creezi un suport lumanari original. De asemenea, poti sa creezi un suport lumanari si din tavi, rame foto sau boluri pe care nu le mai folosesti.

Daca ai in casa cateva suporturi pentru lumanari pe care doar le muti dintr-o parte in alta pentru a face loc unor noi obiecte decorative, poti sa le transformi. De exemplu, un suport lumanari poate sa fie vopsit in alte culori sau, poti sa folosesti materiale precum scoici, frunze, flori uscate, si multe altele pe care sa le lipesti de suport si sa le oferi o noua viata.

Chiar si suporturile de lumanari vechi pot sa devina decoratiuni moderne

Nu este neaparat necesar sa te rezumi la un model de suport lumanari pe care il gasesti in magazin. Pentru a putea fi transformat trebuie doar sa aiba forma potrivita si dorita de tine. Un obiect banal poate sa se transforme radical cu putina indemanare si creativitate.

De exemplu, o vaza veche din sticla transparenta poate sa devina un suport lumanari foarte frumos. Tot ce trebuie sa faci este sa asezi o lumanare in interior si cateva decoratiuni precum niste scoici sau chiar nisip pe care l-ai adus din concediul tau din vara trecuta.

Orice obiect poate sa capete o utilitate noua, chiar si acel suport lumanari banal pe care l-ai primit cadou. Poti sa il revopsesti, sa il imbraci in material, sa il invelesti cu sfoara groasa, sa lipesti frunze si flori pe el, ideile sunt nelimitate. In cazul in care nu ai inspiratia necesara pentru a transforma un suport lumanari pe care il ai deja in casa, atunci poti sa gasesti in magazinele online mii de modele deosebite gata pregatite sa iti decoreze casa. Insa, proiectele de tip DIY iti ofera oportunitatea sa le imbunatatesti atunci cand consideri ca nu ti se mai potrivesc. Astfel, le vei oferi o viata noua si nu va mai trebui sa investesti prea curand in alte modele.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.