20 aprilie 2024

BraziCraciunNet, magazinul constiintelor curate

3 min read

Veneam de la munte, cand am vazut satul inghitit de pamantul care a alunecat, fiindca padurea de deasupra lui fusese taiata pe ras.

Casele oamenilor mari si confortabile devenisera de nelocuit. Vazusem la televizor cu cateva zile in urma batrani in stare de soc, plangand in hohote si spunand ca nu au unde se duce.

Mi-au rupt inima. Este greu sa primesti loviturile vietii si cand esti tanar, dar cand esti batran, neputincios si bolnav!

Zidurile erau deplasate, peretii crapati si acoperisul la pamant.

Vedeam satul acela gol si in ruine si ma simteam vinovata. De ce? Fiindca an de an cumparam brazi naturali din piete, in loc sa comand un brad artificial de Craciun care imita foarte bine pomii aceia falnici din padure.

Veti spune ca nu se face padurea la loc cu un brad, dar ganditi-va ca de 20 de ani sarbatorim Craciunul si am decimat padurea cu 20 de copaci. Inmultiti 20 de copaci cu mii de persoane si veti realiza ca nu exagerez deloc.

BraziCraciunNet este magazinul online care m-a ajutat sa am constiinta curata si sa nu mai tresar de vinovatie, cand vad batrani care au ramas fara case din cauza taierii pe ras a padurilor.

Am comandat doi brazi artificiali din acest magazin si cu ajutorul lor realizez un decor de poveste atat in casa, cat si in curte.

In curte pun intotdeauna brad artificial 3 metri sa il putem admira din casa. Este un brad cu aspect nins si cu conuri de brad si uneori il lasam si vara in curte, fiindca nu ne induram sa ne lipsim de frumusetea lui.

De la inaltimea lui lumineaza intreaga curte si sub culorile variate rasar diamantele zapezii si ale ghetii.

Bradul artificial imita asa de bine copacul din padure, incat pasarile canta adesea pe crengile lui.

Pentru sufragerie am cumparat un brad artificial 1,8 m, sa nu atinga varful de tavan, dar sa fie vedeta sufrageriei iarna.

In fiecare an in care impodobesc cei doi brazi artificiali de Craciun ma simt multumita ca gestul meu a fost responsabil si ca din cauza familiei noastre nu se mai taie un brad in fiecare an.

M-as bucura daca si tu ai intelege acum acest lucru si ai comanda din acest magazin un brad artificial de pe site-ul cu cei mai frumosi brazi artificiali din lume, mai ales ca reducerile de preturi pleaca de la 30 % si ajung pana la peste 40 %.

Il poti comanda simplu, de acasa, fara sa te expui pericolelor si gerului aspru. In cateva minute, comanda este finalizata si incepand cu a doua si a treia zi astepti masina care aduce cutia din carton in care se afla bradul si suportul metalic care este inclus in pret.

Poti verifica marfa la primirea coletului si te asigur ca te vei simti un alt om. Din persoana careia nu ii pasa de pomul care ajunge la gunoi, te transformi intr-una responsabila, care iubeste si protejeaza padurea.

Magazinul prezentat mai sus este un magazin al constiintelor curate si al evitarii catastrofelor naturale generate de defrisarile masive.

 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.