25 iulie 2024

Cand te vei intoarce cu copiii din parc, curatenia va fi gata

3 min read

Imaginati-va un apartament cu trei camere in care locuiesc doi copii si parintii lor! Unul poate avea pana in 2 ani, in timp ce celalalt 4-5 ani. S-ar putea ocupa mama lor de curatenia din casa, in conditiile in care:

-ambii copii vor atentie si trebuie sa fie supravegheati tot timpul, chiar si cand dorm

-ferestrele se impun sa fie deschise, cand se sterge praful si se da cu aspiratorul, iar in casa se face curent

-pe suprafetele sterse nu are voie sa calce nimeni, fiindca raman urme?

Copiii ar veni cu siguranta peste mama care se afla in plin proces de curatenie. Situatia ideala este urmatoarea: iti iei copiii de manuta cu tot ce au nevoie si ii duci prin parc, iar intre timp vine firma ce ofera curatenie la domiciliu si se ocupa de tot.

Exista o firma care conduce in topul celor mai buni furnizori de servicii de curatenie in Bucuresti, fiindca personalul are cursuri de calificare, experienta si dovedeste maxima responsabilitate fata de locuintele clientilor si fata de lucrurile care se afla in ele.

Apeleaza la aceasta firma de curatenie, iar cand te vei intoarce de la plimbare cu cei mici, vei gasi casa curata-curata!

In timp ce micutii vor zburda la locul de joaca si vor respira aer curat, in casa, jucariile vor fi sterse de praf si asezate la locul lor, tavanul curatat de panze minuscule de paianjeni si de praf, covorul aspirat si periat de scame, geamurile sterse cu substante care miros a proaspat.

Cada, vasul de toaleta si chiuveta vor straluci ca zapada la lumina stelelor, canapeaua din sufragerie nu va mai fi lipicioasa, fiindca stii cum isi sterg ei manutele pline de ciocolata topita pe tapiterie.

Dar firma prezentata de mine mai sus, ofera si servicii complementare celor de curatenie Bucuresti. Sa zicem ca doresti montarea unui raft si instalarea unui blat mai mare in bucatarie sau incorporarea unei plite de gatit pe gaz si nu vrei sa ii sperii pe cei mici cu zgomotele acestor lucrari!

Nimic mai simplu! Le lasi lista lucrarilor la plecare, iar pe ea poti sa scrii linistita:

-montaj. Poti solicita si montajul unei chiuvete moderne, al unui raft metalic sau al unei oglinzi.

-vopsire. Cu vopseaua cumparata de tine sau cea adusa de ei, pot vopsi pentru tine mese, scaune, dulapuri, tamplarie. Trebuie insa sa fii atenta si sa alegi o vopsea de cea mai buna calitate, care sa se usuce rapid, daca vrei sa nu vezi amprentele copiilor pe obiectele proaspat vopsite sau pete de vopsea pe hainele lor.

-reparatii. Usa de la dulap care nu se inchide, usa de la baie care nu se poate incuia, pot fi reparate urgent de acesti mesteri. Iti pot repara si peretii in care au aparut gauri sau fisuri.

-zugravit. Sigur acest lucru fa-l vara, cand plecati in concediu si nu mai ai chef sa vezi toata harababura acasa la tine, ci preferi sa dai niste bani si sa gasesti totul aranjat.

Echipa Helppy.ro te scuteste de curatenie la domiciliu si te ajuta sa folosesti timpul cu cei dragi sau practicand o activitate care iti face placere.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.