20 aprilie 2024

Fii creativa si realizeaza un design interior care sa iti reflecte preferintele

3 min read

Amenajarea locuintei tale merita intreaga ta atentie deoarece iti va reflecta personalitatea, preferintele si va deveni locul in care vei petrece toate momentele relaxante alaturi de prieteni si familie. Daca te-ai gandit sa oferi mai multa personalitate proprie design-ului existent atunci poti sa utilizezi niste rame foto pentru a crea un spatiu cat mai placut si aliniat cu dorintele tale.

Decorarea peretilor a devenit un trend foarte popular si nu se mai rezuma totul la a avea dintr-un perete in altul o biblioteca de dimensiuni generoase. Poti crea un colaj de fotografii sau sa amplasezi mai multe rame foto in mod creativ pentru a obtine un design placut.

Creeaza un design placut folosind niste rame foto

Avand peretii cat mai liberi si doar cu cateva rame foto asezate strategic in diferite puncte vei putea crea mai usor un spatiu modern si aliniat cu tendintele actuale.

Dar, cum sa te asiguri ca nu folosesti mai multe rame foto decat ai nevoie in realitate si cum sa te asiguri ca le folosesti pe cele corecte? In primul rand, trebuie sa te gandesti ce tip de fotografii iti doresti sa expui pe peretii din casa ta. Poti alege fotografiile de familie, cele din vacante sau pe cele de la diferite evenimente importante din viata voastra. De exemplu, pentru un colaj de fotografii vei avea nevoie de foarte multe poze cu ajutorul carora sa creezi contraste placute. Este important ca indiferent ce ai alege sa ramai pe aceeasi tematica pentru a evita sa creezi un design mai colorat decat ti-ai fi dorit.

Apoi, este important si ce tip de rame foto este mai potrivit sa alegi. Culoarea ramelor foto se stabileste in functie de culorile dominante din fotografii si care se potrivesc stilului de design interior ales. O rama de culoare inchisa va evidentia decorul in timp ce una in culori deschise se va confunda mai usor cu fundalul si vei obtine un decor mai discret. Ramele foto trebuie sa aiba dimensiuni corespunzatoare fotografiilor. Daca nu gasesti rame foto care sa se potriveasca ideilor tale atunci le poti personaliza foarte usor cu ajutorul unor decoratiuni pe care le-ai strans de prin vacante (fruze, scoici, flori uscate, etc.).

Atunci cand alegi rame foto nu trebuie sa te rezumi numai la modele conventionale intrucat poti sa te joci cu formele si dimensiunile. Vei putea gasi numeroase idei din care sa te inspiri pe internet si vei putea crea un decor care sa iti reflecte in totalitate preferintele.

Fii creativa si realizeaza un design interior care sa iti reflecte preferintele

Ramele foto sunt sinonime cu libertatea de expresie si creativitatea. Asadar, nu iti fie teama sa incerci noi moduri prin care sa le asezi. Selecteaza fotografiile pe care doresti sa le expui si printeaza-le conform dimensiunilor indicate de modelul de rame foto ales.

Alege rame foto care sa se potriveasca intre ele, altfel vei lasa senzatia ca fiecare membru al familiei si-a lasat creativitatea libera si a amenajat propriul colt dupa cum a considerat ca este mai bine.

Magazinele online precum madira.ro iti pun la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a crea un design deosebit folosind doar niste simple rame foto. Sunt accesibile ca pret si schimbarea unei incaperi o poti realiza usor in doar cateva ore.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.