19 iunie 2024

Cum se aleg corect genele false?

3 min read

Genele au fost intotdeauna un element cheie in lumea frumusetii. Genele frumoase si dese dau o nota speciala aspectului si iti fac ochii sa iasa in evidenta. Prin urmare, exista din ce in ce mai multe produse pentru a obtine gene ondulate, lungi si groase. Unele dintre aceste produse, cum ar fi mastile cu efecte sau rimelul in sine, incearca sa ne imbunatateasca propriile gene.

Atunci cand sunt folosite diverse produse cosmetice acestea trebuie sa fie alese in concordanta si cu tot ceea ce urmeaza sa folosesti pentru ochi. Daca ai gene false de exemplu, va trebui sa stii cum sa le utilizezi si ce anume poti pune pe ele, astfel incat sa nu obtii un aspect neplacut. Spre exemplu, genele false cu benzi trebuie sa fie camuflate astfel incat sa nu se vada zona de imbinare dintre ele si pielea de pe pleoape pentru ca altfel efectul este foarte neplacut.

Cu toate acestea, genele false sau extensiile de gene „camufleaza” genele noastre oferindu-le un aspect nou. Daca te gandesti sa iti pui gene false pentru prima data sau vrei sa afli mai multe despre acest produs de infrumusetare ai ajuns pe pagina potrivita. Iata aici gene false.

 Tipuri de gene false: Gene magnetice

Sunt departe de a fi prea exagerate. Ele sunt rapide, curate si reutilizabile. Trebuie doar sa le plasati deasupra si sub gene, astfel incat magnetul sa se prinda bine si sa nu se miste. Ele sunt, de asemenea, gene magnetice, ieftine.

Acestea sunt realizate din fibre sintetice foarte usoare, care fac aceste piese de par foarte confortabile de purtat. Ele sunt ideale pentru utilizarea zilnica. Dupa utilizare, acestea trebuie curatate cu un servetel umed sau similar. Daca sunt curatate corect, le putem folosi de mai multe ori.

In pachet sunt incluse cateva gene pline si cateva accente de gene. Exista, de asemenea, o clema din plastic pentru o aplicare usoara si o perie mica pentru pieptanarea lor. Toate acestea intr-o cutie cu inchidere magnetizata.

Gene false profesionale -set

Daca ceea ce iti doresti este un set complet pentru genele tale aici iti propunem unul cu un raport calitate-pret foarte bun. Aceste kituri de extensie a genelor sunt profesional de utilizat si includ o multime de lucruri.

Printre altele, pachetul este deseori echipat cu diferite tipuri de gene, astfel incat sa puteti varia in functie de gusturile dvs., mai multe sticle cu lipici si lichid pentru a elimina genele, 10 perii rimel, pensete pentru aplicarea de gene…

Ce este o geana falsa?

Genele false sunt un set de fire de par naturale sau sintetice care sunt fixate pe pleoapa prin unele mijloace externe (lipici, magneti…). Aceste tipuri de extensii de gene pot fi realizate cu material diferit si pot fi mai mult sau mai putin mari, variind de la un singur fir de par la o banda completa de gene.

Desi utilizarea sa de baza este de obicei aplicata genelor superioare, se utilizeaza din ce in ce mai multe si gene false inferioare.

Tipuri de gene false

Gene complet false

Este cel mai comun tip de piese de par pe care le veti gasi. Este tipul de gene false cele mai utilizate in mod traditional. In acest caz, firele de par sunt plasate pe o banda subtire care are o usoara curbura pentru a se potrivi pleoapei.

Pentru a le plasa, acestea trebuie pozitionate pe pleoapa (cu ajutorul unui adeziv special), astfel incat banda sa fie cat mai aproape posibil de zona in care cresc genele noastre. Cu cat flexibilitatea este mai mare si cu cat grosimea benzii false este mai mica, cu atat rezultatul este mai bun.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.