20 aprilie 2024

Cum sa alegi cada potrivita pentru baia ta

3 min read

In ziua de astazi din ce in ce mai multi proprietari, dar si designeri de itnerior aleg cazile in lcoul cabinelor clasice de dus, datorita caraacterisiticilor unice pe care un astfel de produs le prezinta. De cele mai multe ori, in momenutl in care se alege o cada, majoritaea persoanelor acorda mai mult interes culorii si designului decat utilitatii si dimensiunilor, fapt pentru care rezultatele finale sunt cele mai neplacute. Pentru a evita toate aceste lucruri, tot ceea ce trebuie sa faci este sa acorzi mai multa importanta urmatoarelor aspecte:

  1. Tipul de cada

Pe piata se gasesc mai multe tipuri de cazi, insa printre cele mai populare se numara tipurile de cada freestanding goodbath datorita tuturor caracteristicilor unice pe care produsul e prezinta. O astfel de cada, comparativ cu cele clasice, nu are nevoie de suport creat din ciment si gresie pentru a fi sustinuta. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa o plasezi intr-o anumita zona. Cada va putea sta fixata singura, fara a fi nevoie de alte acceosrii extra. In acest mod, vei putea economisi inlusiv bani, deoarece nu va trebui sa investesti si in amteriale de constructii si gresie pentru cada ta.

Mai mult de atat, o astfel de cada are un aspect unic, care paote iesi in evidenta mult mai rapid si usor. Cada paote fi achizitionata sub mai multe dimensiuni, designuri si chiar culori, pentru a se putea potrivi in totalitate cu tipul de baie pe care il detii. In acest mod, ti se va oferi o gama larga de produse din care sa alegi pentru ca aspectul baii tale sa fie unul extrem de placut pentru baia ta. De altfel, vei avea posibilitatea de a alege un astfel de produs si in fucntie de alte criterii, prcum dimensiuni, marimi si chiar  functii.

  1. Dimensiunile

Dupa ce te-ai hotarat asupra tipului de cada pe care vrei sa il utilizezi, este timpul sa acorzi importanta dimensiunilor. Pentru inceput poti sa masori dimensiunile baii tale si sa notezi toate aceste detalii pe o hartie. Ulterior poti nota si dimensiunile cazii pe care urmeaza sa o cumperi. Daca doresti sa simplifici acest proces, tot ceea ce trebuie sa faci este  sa desenezi un plan. In acest mod vei putea fi sigur de locurl unde trebie sa plasezi cada. Astfel, vei putea fi sigut ca achzitia facuta esste una potrivita pentru tine.

  1. Finisaj

In special cazile nou aparute pe piata prezinta mai multe tipuri de finisaj, iar printre cele mai renumite sunt cele cu finisaj lucios si cu finisaj mat. Pentru un plus de stralucire tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi sa investesti intr-o cada care prezinta un finisaj lucios. Totusi, penttru o baie moderna, care se diferentiaza usor, poti opta inclusiv pentru finisaj mat.

Piata iti pune la dispozitie o gama larga si extrrem de variata de produse, iar tu vei avea intotdeauna sa il alegi pe cel care ti se potriveste cel mai bine. In acest mod, in vel mai scurt timp vei putea obtine cea mai interesanta baie.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.