19 iunie 2024

Mobilier pentru copii, cum sa faci alegerea corecta!

3 min read

Atunci cand te hotarasti sa modernizezi mobilierul apartamentului tau, sunt intr-adevar multe lucruri la care sa te gandesti: mobilierul bucatariei, livingul, dormitoarele si mai ales pozitionarea mobilierului. Ai amenajat si renovat toate camerele din apartament, dar iti lipseste ceva: alegerea mobilierului pentru copii! Super, esti gata, vrei sa te dedici din plin noului proiect de achizitie de mobila pentru copiii tai, pentru cel mai mic de 2 ani si cel mai mare de 7 ani. Vrei sa o faci mai bine dar inca nu ai o idee clara despre ce mobilier sa alegi. Ce mobilier este bun pentru copii? Mobila normala va mai functiona? Este mai bine o piesa de mobilier din plastic sau lemn? Intra pe reberic.ro si vei gasi paturi casuta montessori.

Alegerea mobilierului pentru camera copiilor

Cand vine vorba de mobilier pentru copii, gandul merge direct in dormitor. Desi acesta nu este singurul mediu in care se poate amplasa mobila pentru copii, cu siguranta este cel mai folosit. Atunci cand alegeti dormitorul, principalul factor de luat in considerare este varsta. Daca planuiesti un dormitor pentru un bebelus de pana la 18 luni, alegerea este in intregime in mainile tale. Daca, pe de alta parte, copiii sunt mai mari, cel mai bun lucru de facut este sa-i lasati sa participe. Pentru cei mici va puteti rasfata! Se incepe cu un leagan din lemn sau un pat versatil care devine leagan, comoda, dulap mic. Pe scurt, solutiile disponibile sunt nesfarsite si cu siguranta o vei gasi pe cea potrivita pentru tine.Camerele sunt mici: un spatiu in care copiii se pot misca liber si in siguranta. Iar mobilierul se caracterizeaza prin linii simple intr-un stil natural. Pentru a obtine mobilierul potrivit poti sa te inspiri de la reberic.ro.

Mobilier din plastic pentru copii

Este fara indoiala adevarat ca mobilierul din plastic a capatat o mare atentie si nu mai este o noutate. Intr-adevar, odata cu dezvoltarea industriei mobilei, multi arhitecti au creat mobilier din plastic de designer si stilat. Iar aceste produse sunt in continuare la cautare: sunt cautate deoarece plasticul este un material ductil, cu prelucrare usoara ce permite crearea de forme cu elasticitatea sau rigiditatea dorita. Mai mult, plasticul satisface toate cerintele in ceea ce priveste culorile si nuantele care pot fi asortate stilului mobilierului dumneavoastra. Un exemplu concret al caracterului practic al unei piese de mobilier din plastic este un dulap Ikea. Versatilitatea sa il face atat de util incat nu este nevoie sa folositi burghie sau unelte de dulgher. In plus, avantajul este usurinta si viteza de asamblare.

Mobila din lemn pentru copii

Lemnul este unul dintre cele mai folosite materiale pentru confectionarea mobilierului si in special a celor pentru copii precum: patuturi, dulapuri, scaune, comode si birouri. Alegerea mobilierului din lemn pentru dormitor este cea mai clasica solutie care, chiar daca este deja cunoscuta, nu se demodeaza niciodata. In acest caz, nu doar estetica va fi ascultata pentru ca intra in joc si alti factori, precum confortul, soliditatea si mai ales siguranta si calitatea. Este un fapt: calitatea mobilierului din lemn reflecta sanatatea mediului insusi si a celor care locuiesc acolo.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.