20 aprilie 2024

Cel mai accesibil dozator de apa – top 3 cele mai ieftine dozatoare de pe piață

2 min read

Plănuiești să achiziționezi un dozator de apă, însă nu știi care este cel mai accesibil dintre ele? Astăzi facem pentru tine un top 3 cele mai ieftine dozatoare de pe piață. Ba mai mult, îți comunicăm că nu doar pe partea de dozatoare apă, ci și pe partea de chiuvete de bucatarie, Storel este alegerea perfectă. Storel, cu alte cuvinte, este magazinul de care orice român are nevoie. Bugetul mic nu mai este o problemă, atâta timp cât experții Storel îți pun la dispoziție produse de calitate, la prețuri accesibile, chiar mici. 

Dozatorul de apa electric pentru birou Zass ZTWD 12 E

Dozatorul de apa electric pentru birou Zass ZTWD 12 E este un dozator de apă care îți permite să te folosești nu doar de apa rece, ci și de apa caldă. Astfel, când ți-e sete sau când dorești o cafea fierbinte, acesta îți poate fi de ajutor. Este cel mai ieftin dozator apa disponibil pe Storel, însă asta nu-l face să fie un produs ineficient. 

Dimpotrivă, Zass ZTWD 12 E este recunoscut pentru boilerul mare, care are capacitatea de a încălzi apa chiar și până la 85-95 grade Celsius, în cantitate de 5l/h. De asemenea, boilerul nu este singurul prin care acesta iese în evidență. 

Acest boiler se mai remarcă și prin tehnologia de răcire electrică, prin prisma căreia se poate obține în cantitate de 0.7l/h apă rece, temperatură cuprinsă între 12 și 15 grade Celsius. 

Dozatorul de apa Zass ZWD 11 E

Comparativ cu cel menționat anterior, acest dozator Zass ZWD 11 E este un dozator de apa de podea, care are disponibil inclusiv spațiu de depozitare. Nivelul de zgomot este unul redus, răcirea se face electric, termostatul este automat, iar rezervoarele de apă sunt din inox. 

Dacă îți plac produsele din inox, nu uita faptul că Storel dispune chiar și de chiuvete de bucatarie din inox, la prețuri extrem de mici.

Dozatorul Zass ZTWD 14C

Dintre tot ceea ce există pe piață, acest dozator Zass ZTWD 14C nu se poate numit clasic. De ce? Ei bine, acesta funcționează pe bază de compresor și de altfel, este un  produs mult mai inovativ. Se remarcă prin design-ul său, dar și prin indicatoarele LED și protecția pentru copii, chiar dacă nu dispune de sistem de filtrare. 

Este perfect pentru a fi așezat în birou, pe o masă simplă, deoarece nu dispune de suport!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.