19 iunie 2024

Alege sa investesti in solutii de calitate pentru site-ul tau!

2 min read

Daca doresti ca numele site-ului tau sa rasune si pe link-uri de stiri externe, atunci ar fi bine sa investesti in campanii de promovare SEO.

Vizibilitatea organica, care duce la cresterea traficului pe site, este un beneficiu monumental al SEO. Optimizarea motoarelor de cautare este hiper directionata si centrata pe client. O strategie SEO eficienta te va ajuta sa livrezi paginile web catre un public relevant prin interogari de cautare pertinente.

Deoarece utilizatorul cauta deja ceea ce ai de oferit, vizibilitatea organica conduce trafic de inalta calitate catre site-ul  web, fara a incerca sa atraga sau sa convinga vizitatorul.

La evaluarea canalelor de marketing digital, rentabilitatea investitiei (ROI) este adesea o consideratie prioritara, daca nu chiar cea mai importanta. In timp ce rezultatele SEO necesita timp, o strategie de inalta calitate ofera in cele din urma un ROI impresionant.

Oportunitatile pentru motoarele de cautare ofera o rata apropiata de 14,6%, cu aproape 12% mai mare decat marketingul traditional. Cu toate acestea, daca site-ul se afla in partea de jos a paginii doua, trei, patru sau deloc, probabil ca potentialii vor fi inexistenti pe stiri online. Pe de alta parte, prima lista Google primeste 33% din tot traficul de cautare. Vizibilitatea motorului de cautare se coreleaza direct cu cresterea traficului web si cu cresterea veniturilor, facand din ROI unul dintre cele mai semnificative beneficii SEO pentru multe companii.

Clasarea pe prima pagina a Google creste credibilitatea in randul potentialilor clienti. Google clasifica site-urile web pe baza a zeci de semnale on-page si off-page, cum ar fi continutul creat, viteza site-ului web si utilizabilitatea mobila. In timp ce majoritatea consumatorilor probabil nu iau in considerare aceste semnale, utilizatorii se asteapta ca Google sa furnizeze mai intai continut relevant si valoros. Majoritatea au incredere in algoritm implicit, iar 75% dintre utilizatori nu trec la pagina a doua.

Increderea este dezvoltata pe baza autoritatii motoarelor de cautare si a unui produs sau serviciu de inalta calitate care creeaza credibilitate in randul vizitatorilor. Eforturile de optimizare a motoarelor de căutare nu se opresc dupa programul de lucru. Continutul nu dispare dupa epuizarea bugetului, cum ar fi in cazul publicitatii cu plata. Clasamentele obtinute prin SEO promoveaza site-ul vostru 24/7, profitand absolut de (cel putin) 60.000 de cautari Google care au loc in fiecare secunda. Inca o data, SEO este unic, deoarece permite afacerii tale sa ajunga la utilizatori in timp pentru rezultate imediate.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.