25 iulie 2024

Despre peria de wc – cum se foloseste corect

3 min read

O perie de toaleta este un instrument pentru curatarea vasului de toaleta.

In general, peria de toaleta este folosita cu detergent de toaleta sau inalbitor. Peria de toaleta poate fi folosita pentru curatarea zonei superioare a toaletei, in jurul vasului. Cu toate acestea, nu poate fi folosita pentru a curata foarte mult in cotul U al toaletei si nu ar trebui folosit pentru a curata scaunul de toaleta.

In multe culturi, este considerat nepoliticos sa curatati resturile biologice fara a utiliza produse chimice de curatare a toaletei, deoarece acestea pot lasa reziduuri pe perii wc. In schimb, altii considera ca este nepoliticos sa nu curatati imediat resturile biologice folosind peria de toaleta.

O perie de toaleta tipica consta dintr-un capat cu peri duri de obicei cu o forma rotunjita si un maner lung. Astazi, periile de toaleta sunt de obicei fabricate din plastic, dar au fost initial facute din lemn cu peri de porc sau din par de cai, boi, veverite si bursuci. Peria este de obicei depozitata intr-un suport, dar in unele cazuri complet ascunsa intr-un tub.

O perie de toaleta electrica este putin diferita de o perie de toaleta obisnuita. Perii sunt fixati pe rotorul unui motor care functioneaza similar cu o periuta de dinti electrica. Sursa de alimentare este atasata fara niciun contact metalic prin inductie electromagnetica. Cu astfel de perii de toaleta va fi mai usor sa cureti eficient.

In ultimii ani, a existat o schimbare generala in design, cu un nou accent pe periile proiectate ergonomic. Alte imbunatatiri ale designului au inclus suporturi inovatoare care se inchid in jurul capatului cu peri, prevenind astfel eliberarea de mirosuri, germeni si alte neplacute.

Dezvoltarea ulterioara a periei de toaleta traditionale se concentreaza pe riscul de incubare a germenilor in suportul periei. A fost patentata o perie de toaleta care introduce un rezervor de lichid anti-bacterian, permitand scufundarea si igienizarea periei dupa fiecare utilizare.

Primul brad artificial de Craciun de succes a fost realizat din perii de perie de toaleta de catre Addis, folosind aceleasi masini folosite la fabricarea periilor de toaleta. Copacii au fost facuti din aceiasi peri din par de animal folositi in perii, cu exceptia faptului ca erau vopsiti in verde.

Exista o multime de perii de toaleta diferite pe piata si poate fi greu sa te decizi pe care sa o cumperi. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa o alegeti pe cea potrivita pentru baia dumneavoastra:

  1. Luati in considerare nevoile dumneavoastra.

Ce vrei ca peria de toaleta sa faca? Cautati o perie care sa va curete vasul de toaleta sau cautati o perie care sa va curete si dusul sau cada de baie?

  1. Luati in considerare bugetul dumneavoastra.

Cati bani sunteti dispus sa cheltuiti pe o perie de toaleta? Doriti o perie care sa fie scumpa sau o perie care sa aiba un buget accesibil?

  1. Luati in considerare caracteristicile periei.

Doriti o perie care are peri de cauciuc sau doriti o perie care are peri de nailon? Doriti o perie care are un maner moale sau doriti o perie cu maner dur?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.