21 septembrie 2023

Cum poti face rotile sa para noi?

2 min read

Lasati expertii sa va faca rotile noi. Datorita spalarii si ingrijirii frecvente a vopselei, putem pastra relativ usor culoarea masinii noastre, deoarece a fost prima zi in care am cumparat-o. Din pacate, acest lucru nu este cazul tractiunii integrale. Pentru ca exista mereu riscul ca jantele sa se strambe, poti merge oricand la indreptat jante aliaj si vei obtine cele mai bune rezultate in momentul in care lucrezi exclusiv cu specialisti din domeniu. In sensul acesta, iti reocmandam sa alegi doar service-uri de incredere astfel incat sa eviti problemele ce pot sa apra ulterior.

Un expert explica ce putem si ce nu putem face.

Know-how-ul si, bineinteles, rabdarea sunt cele mai importante virtuti pe care trebuie sa le aiba un profesionist si ne arata cum trebuie facut procesul corect, de la inceput pana la sfarsit.

Depunerile pot fi indepartate cu usurinta folosind substante chimice speciale si prin revopsirea rotilor pot reveni la starea lor initiala. Deformatiile unei jante pot fi „indreptate” prin incalzirea lor, dar acestea trebuie masurate, deoarece o abatere mai mare de 1 mm face ca jantele sa nu fie potrivite pentru drum. Mergi de fiecare data intr-un service auto de incredere si vei reusi sa obtii rezultatele de care ai nevoie astfel incat sa nu intampini probleme din cauza jantelor pe care le ai pe masina.

Asadar, sa ne uitam la proces:

  1. Pas cu pas revine luciul ravnit. In acest caz, janta este rupta si apa a provocat multa coroziune si rugina. Cu uneltele potrivite si o multime de lucrari manuale de la specialist, rotile devin noi la un cost mult mai mic decat cumpararea celor uzate in stare buna.
  2. Inspectie vizuala. Inainte de a incepe procedura, specialistul verifica cu atentie fiecare centimetru al jantei. Aici situatia este grava si exista o rugina extinsa
  3. Lucrul manual. Cu o perie si substantele chimice adecvate, rugina este indepartata si suprafata specifica este umpluta cu material special
  4. Lucrul manual. Masina se angajeaza sa vindece „ranile” si apoi aceeasi procedura se face cu mainile.
  5. Lustruire. Cu diferite roti de indreptare si lumanari speciale, luciul original revine

 

  1. Marele final. Lustruirea cu ceara poate dura pana la o ora in cazuri extreme. In etapa finala, reziduurile de ceara sunt indepartate.
  2. Nou. Cat de nou arata janta cand era in stare proasta? A fost buna de aruncat si a devenit noua.

Atunci cand ai nevoie de reparatii jante aluminiu alege de fiecare data solutiile optime pentru tine. Nu cauta service-ul care lucreaza cel mai ieftin pentru ca riscul de a avea cele mai neplacute surprize este foarte mare. Poti cauta cele mai bune recenzii pe internet in momentul in care vrei sa obtii rezultate pozitive si vei gasi cu siguranta pareri de la clientii care au mai incercat astfel de servicii si care au fost incantati de ele. Cumpara jantele potrivite pentru masina ta si intretine-le corect, iar ele vor rezista mult timp de acum inainte fara sa iti faca probleme.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.