17 august 2022

Welder – ceasuri din viitor

2 min read

Ceasurile de mana Welder sunt inspirate de ideea unei calatorii in viitor, prin spatiu si timp. Majoritatea brandurilor de ceasuri de mana se straduiesc sa aduca trecutul in prezent, pe cand Welder face exact opusul. Doreste sa proiecteze viitorul in prezent. De aici si sloganul sau “Since 2075”. Numele sau provine de la ideea ca emotiile dintre oameni, timpul, spatiul, prezentul si viitorul sunt sudate printr-o legatura invizibila.

Cel care sta in spatele designului ceasurilor Welder este chiar designerul italian Italo Fontana, faimos fiind deja pentru marca lui U-Boat. Italo Fontana are o pasiune pentru perfectiune si inovatie, asa ca isi focuseaza atentia catre cel mai mic detaliu atunci cand vine vorba de crearea ceasurilor de mana Welder. Italo Fontana este un geniu italian, afacerea sa fiind faimoasa pentru ceasurile cu design supradimensionat, ce reflecta viitorul ceasornicarilor.

 

Cea mai faimoasa colectie Welder, este Welder Moody. Sunt ceasuri futuriste, care se imbina perfect cu tinutele din zilele noastre. Indiferent de stilul pe care il adopti, un ceas din colectia Welder Moody clar te va atrage. Sloganul Welder este “When you dare”. Asadar clar reprezinta o provocare sa porti un astfel de ceas. Cadranele ceasurile se comporta ca niste holograme, astfel ca nuantele se schimba usor, dand iluzia ca un cadran albastru ar putea fi defapt rosu. Pe magazinul de ceasuri Orologi.ro poti sa arunci o privire si sa descoperi modelele din colectia Moody. Sigur te ve indragosti de ele.

De exemplu modelul de ceas pentru femei Welder Moody Hologram, poate fi cu usurinta alegerea ta mai ales daca vrei sa adugi un strop de culoare tinutelor tale zilnice. Cureaua si carcasa ceasurilor de mana cu textura holografica iti pot oferi o cu totul alta imagine daca te uiti din unghiuri de lumina diferite. Acest lucru este dat si de sticla fotocromatica. Ceasurile de mana pentru barbati si femei din colectia Welder Moody Hologram ar putea fi prezentat drept unui din modelele de ceasuri cu standarde inovatoare in domeniul sau. In carcasa ceasurilor ne este dezvaluit un spectru larg de culori, ceea ce face ca ceasurile sa para ca sunt din alta dimensiune. Cum am zis mai sus, din viitor, din 2075. Desi au sticla fotocromatica, sigla Welder poate fi citita clar sub cadranul ceasului. Marcajele de pe cadran, au fonturi moderne si sunt in armonie cu aspectul ceasului de mana. Ceasurile de mana Welder Moody Hologram sunt concepute pentru a te face sa te simti special, futurist, aparte.

 

De obicei cand vine vorba de moda si tinute, femeile sunt intotdeauna curajoase in a descoperi noi moduri de a se exprima. Acelasi lucru s-a intamplat si cand a fost lansat pe piata ceasul Welder Moody Hologram. Fiind un ceas versatil, si crean iluzia unei combinatii de culori pe cadran, il pot accesoriza cu combinatii nenumarate de tinute.

 

Acum, intra si descopera pe Orologi.ro modelele disponibile atat pentru barbati si femei, rasfoieste paginile si iti vei raspunde la intrebarea “Ce il face pe Welder Moody Hologram un ceas de exceptie?”.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.