25 iulie 2024

Noi tendinte in domeniul calculatoarelor second hand si nevoia de actualizare a sistemelor

2 min read

Atunci cand cauti pe Dab It calculator SH cu un procesor i7 sau i5  pentru activitatea ta, tine cont de cele mai importante tehnologii si tendinte din prezent:

Cyber ​​Security

Intr-un sondaj din 2018 al companiei globale de asigurari Hiscox, 44% dintre intreprinderile mici au raportat ca au suferit cel putin un atac cibernetic in ultimele 12 luni; 52% dintre acele afaceri au fost atacate de mai multe ori. Intreprinderile mici din studiu au estimat ca costul mediu al incidentelor cibernetice in ultimele 12 luni a fost de 34.604 USD. Protejarea computerelor companie, a datelor de afaceri si a datelor clientilor ar trebui sa fie o prioritate de top pentru anul acesta.

Noile PC-uri care combina tehnologia Intel® cu cel mai recent sistem de operare Microsoft, Windows 11, au functii de securitate suplimentare pentru a va oferi o oarecare liniste. Caracteristicile lor de securitate incorporate ofera protectie imbunatatita, astfel incat sa va puteti concentra pe dezvoltarea afacerii.

Sfarsitul suportului pentru Windows 7

Dupa 14 ianuarie 2020, Microsoft nu mai ofera actualizari de securitate sau asistenta pentru computerele care ruleaza Windows 7. Daca nu v-ati actualizat inca la Windows 10, este o idee buna sa actualizati pentru a face trecerea cat mai curand posibil.

Dar rularea Windows 10 pe un computer mai vechi poate sa nu va ofere toate beneficiile de productivitate si caracteristicile de securitate pe care le puteti obtine pe un dispozitiv mai nou. Deci, daca decideti sa faceti upgrade la un computer nou, cautati viteza si securitatea celui mai recent procesor.

Este timpul pentru o actualizare cu un calculator second hand ?

Pentru a tine pasul cu tendintele tehnologice de top, poate fi necesar sa cumparati software nou sau sa actualizati aplicatiile pe care le utilizati in prezent. Pentru a maximiza rentabilitatea investitiei in software, este o idee buna sa va asigurati ca hardware-ul computerului depaseste cerintele de sistem recomandate de furnizorul de software, care reflecta de obicei minimul necesar pentru a rula software-ul. Luati in considerare alegerea unui hardware care este cu cel putin 50% mai puternic decat cerintele de sistem pentru a mentine noul software functional eficient si in viitor.

Indiferent daca planuiti sau nu actualizari majore de software, urmariti aceste semne de avertizare ca afacerea  ar putea avea nevoie de o actualizare hardware in curand:

  • Blocari frecvente ale computerului sau performanta lenta
  • Sistemul nu mai este suportat de producator
  • Garantie inactiva
  • Dificultate in gasirea pieselor de schimb

Adunati costurile de reparare si intretinere a computerelor existente si puteti fi surprins de cat de mult va costa acestea.

Tendintele tehnologice de astazi ajuta la ridicarea nivelurilor de performanta ale intreprinderilor mici. Majoritatea clientilor incep sa se astepte la receptivitate in timp real, securitate fiabila si viteza fulgeratoare. Investitia in computere noi care au capabilitati mai puternice va poate ajuta afacerea sa atinga aceste obiective si multe altele.

Tot ce trebuie sa faceti este sa analizati corect ce urmeaza sa se intample cu calculatoarele second hand si ce veti rula pe ele, cum le veti folosi si care este scopul utilizarii, astfel incat sa alegeti de fiecare data cele mai bune sisteme.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.