20 aprilie 2024

Masca pentru fata, cu un cod reducere notino … demascat

3 min read

Poluarea, oboseală și modificările de temperatură provoacă o presiune asupra pielii. Rezultatul, tenul pare gri. Soluția ? Optați pentru o mască de față hidratantă, purificatoare sau anti-îmbătrânire, care va revitaliza pielea în câteva minute.

Pielea feței este expusă constant agresiunilor externe. Oricât am încerca să-l tratăm zilnic cu un ser și o cremă, acesta rămâne în continuare fragil și necesită îngrijire mai profundă pentru a rămâne moale, netedă, purificată și bine hidratată.

Ce mască de față ar trebui să aleg pentru pielea mea?

Nu alegeți o mască de față la întâmplare. Înainte de a o cumpăra, este important să vă cunoașteți tipul și starea pielii (uscată, grasă, mixtă, sensibilă) pentru a alege cea care va fi cea mai potrivită. În scopul acesta, consultați opțiunile noastre de pe site și beneficiați totodată și de un cod de reducere notino pentru un ten mai sănătos.

O mască de față detoxifiantă cu cărbune este ideală pentru locuitorii orașelor expuși poluării, deoarece redă strălucirea și prospețimea pielii. Tipurile combinate de piele pot opta pentru folosirea unor măști multiple, o tehnică ce implică aplicarea unor măști diferite pe anumite zone ale feței.

Pielea grasă ar trebui să fie favorizată de măștile cu formule de purificare pentru a limita excesul de sebuum și pentru a desfundă porii. În cele din urmă, pielea uscată și sensibilă are nevoie de măști moi, pline de ingrediente active hrănitoare, hidratante și liniștitoare.

Mască de față de casă: tratamentul natural și economic

Realizarea propriilor produse de înfrumusețare este marea tendință. Pe lângă faptul că sunt naturale și economice, rețetele de mască de casă sunt foarte ușor de realizat. Nu este nevoie să priviți departe, majoritatea ingredientelor necesare se află în dulapurile bucătăriei noastre.

Uleiurile vegetale și uleiurile esențiale cu diverse proprietăți pot fi, de asemenea, încorporate în prepararea măștilor.

Beneficiile unei măști de față

Beneficiile și acțiunile lor sunt multiple și diferă în funcție de ingredientele și indicațiile lor. Utilizată o dată sau de două ori pe săptămână, o mască de față ajută la curățarea pielii de impurități, la regenerarea filmului său hidrolipidic sau chiar la ștergerea semnelor de îmbătrânire sau oboseală a pielii, fiindu-i redată strălucirea.

Cum să sporiți eficiența unei măști de față cumpărată cu un cod reducere notino?

Pentru a amplifică beneficiile unei măști, faceți o baie de aburi la față în scopul deschiderii porilor, eliminării impurităților și pătrunderii mai eficiente a ingredientelor active ale măștii.

Ca să faceți acest lucru, procedați astfel. Așezați-vă fața deasupra unui castron cu apă foarte fierbinte, acoperindu-vă capul cu un prosop (puteți adăuga uleiuri esențiale dacă este necesar).

Așteptați câteva minute.

Dacă este necesar, îndepărtați ușor orice punct negru cu un șervețel.

Uscați-vă fața tamponând ușor cu un șervețel.

Aplicați apoi masca.

Veți constata cu plăcere că, asemeni unui organism greu încercat, tenul respiră din nou. Și chiar puteți respira din nou ușurată, căci o masca de față de calitate poate fi cumpărată folosind un cod reducere notino, ceea ce înseamnă că veți face și mici economii. În fond, e vorba de curățat tenul, nu contul din banca. Spor la cumpărături!

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.