25 iulie 2024

De ce sa lasam infolierea mobilierului in seama unor profesionisti?

3 min read
infoliere mobila mdf

Remodelarea mobilierului este o parte esentiala a oricarei renovari de spatiu rezidential sau comercial. Probabil ati auzit de laminare si de utilizarea lor pe mobilier in cautarea piesei de mobilier perfecte pentru casa si spatiul tau de lucru. Utilizarea laminatelor pe mobilier a devenit din ce in ce mai la moda in ultimii ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca laminatele imita senzatia materialelor naturale, dau un sentiment de rafinament mobilierului si sunt foarte ieftine. De aceea, se apeleaza la infoliere mobila si este recomandat sa discuti cu specialistii in acest sens.

Nettfront ofera un spectru larg de laminate intr-o gama larga de stiluri, modele si finisaje. Colectia este potrivita pentru toate nevoile, indiferent daca sunteti in cautarea mobilierului pentru camera de zi, dormitor sau orice alt spatiu de locuit din casa sau spatii de birou. Pentru a asigura o buna igiena, laminatele antibacteriene si antifungice sunt utilizate in locuri precum camerele copiilor si in unele spatii suplimentare, spitalele si restaurantele, printre altele.

Ce este folia pentru laminarea MDF-ului?

Foliile sunt suprafete care au fost construite artificial si apoi acoperite cu hartie Kraft decorativa pentru a crea suprafete atragatoare. Este unul dintre cele mai populare materiale pentru imbunatatirea esteticii si refacerea unei varietati de aplicatii, cum ar fi blaturi de bucatarie, dulapuri, mobilier, panouri de perete, tavane si usi. Aceste foi laminate sunt multi-rezistente, anti-bacteriene, rezistente la zgarieturi si rezistente la impact.

Care sunt avantajele folosirii foliei pe mobila?

Foliile  sunt o metoda grozava de a adauga estetica si functionalitate mobilierului. Iata cateva motive pentru care plasarea foilor laminate pe mobilier este o idee buna. Durabile si robuste – Foile laminate sunt rezistente la urme, pete si zgarieturi datorita suprafetei lor slab poroase si calitatilor usor de curatat. Aceste suprafete robuste ajuta la prevenirea zgarieturilor, chiar si in cazul utilizarii regulate in spatii precum birouri.

Mediu Igienic – Laminatele sunt o solutie cuprinzatoare pentru schimbarea intregului aspect al casei, deoarece ofera mai multe avantaje pentru mentinerea unui nivel ridicat de igiena in gospodarie. Folile de la Nettfront sunt in mod inerent antibacteriene si antifungice in natura. Acestea ajuta la prelungirea duratei de viata a mobilierului, impiedicand germenii sa patrunda pe suprafete si oferind rezistenta pe termen lung la bacteriile si microorganismele periculoase.

Mobilier fara umiditate – Umiditatea distruge mobila si ii scurteaza durata de viata si poate costa o avere pentru reparatie. Pentru a prelungi durata de viata a mobilierului si a o mentine fara umezeala, laminatele sunt optiunea ideala. Laminatele Merino sunt rezistente la umezeala si ofera aplicabilitate variata in zonele umede. Acestea asigura mentinerea starii mobilei pentru o lunga perioada de timp si sunt foarte potrivite pentru masute de cafea, mese de sufragerie, dulapuri de bucatarie etc.

Usor de intretinut – laminatele necesita relativ putina intretinere pentru a-si pastra aspectul. Solutiile de curatare pentru foile laminate nu trebuie sa fie neaparat costisitoare si pot fi pastrate stralucitoare cu o simpla stergere cu buretele.

Sortiment larg – O gama larga de folii disponibile in diferite modele, texturi si finisaje va ofera optiuni nelimitate din care sa alegeti.

Nettfront ofera o gama larga de folii de marmura texturata, inclusiv lemn, piese solide, piatra, disponibile intr-o varietate de culori si modele etc. Poti alege intre o suprafata laminata lucioasa sau mata, in functie de aspectul pe care ti-l doresti pentru mobila ta.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.