19 iunie 2024

Cum sa alegi corect oja in functie de tinuta?

2 min read

In momentul in care trebuie sa iti alegi oja potrivita, tine cont si de tinuta pe care o porti. Nu uita ca oja trebuie sa se integreze in restul outfitului, nu doar sa fie aleasa ca sa ai ceva pe unghii. Iata cum poti alege culori de oja care sa se potriveasca foarte bine tuturor tinutelor si sa nu descoperi ca nu mai ai oja pentru anumite haine.

Alege un kit cu oja semipermanenta

Un kit cu oja semipermanenta de la hotnails.ro este alegerea potrivita pentru toate persoanele care simt nevoia sa isi schimbe des manichiura sau sa o asorteze cat mai bine. Atunci cand alegi un astfel de kit este ideal sa te asiguri ca il vei cumpara pe cel potrivit pentru tine. Daca iti alegi oja corect si te asiguri vei avea mereu solutia potrivita pentru orice tinuta.

Alege oja care sa fie in ton cu tinuta

Aceasta este varianta care niciodata nu da gres. In momentul in care iti alegi oja in ton cu tinuta va fi mult mai simplu pentru tine sa te asiguri ca oja ti se potriveste si nu face nota discordanta. Cum poti face asta? Foarte simplu! Priveste nuantele dominante si cu siguranta vei gasi si nuanta potrivita de oja. De asemenea, o alta solutie este aceea de a merge ton pe ton. Poti achizitiona oja care sa fie chiar si cu un ton mai inchisa sau mai deschisa, daca vrei sa creezi un mic contrast.

Opteaza pentru culori contrastante si indraznete

O alta varianta este aceea de a opta pentru culori contrastante si cat mai indraznete. Sunt persoane care merg tot timpul pe clasic si au unghii rosii sau unghii nude, in timp ce alte persoane prefera culorile tari si nuantele stridente. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi culoarea potrivita pentru unghiile tale si sa te bucuri de modul in care ele se vad. De asemenea, poti gasi si culori de sezon pe care sa le schimbi in functie de vremea de afara.

Alege culori tematice

O alta varianta buna este sa alegi culorile tematic. Poti face asta foarte usor si tot ce trebuie sa faci de fapt este sa te gandesti la tema cu care le asociezi. Spre exemplu, poti folosi rosu sau verde de Craciun, albastru in zapada si culori aprinse vara. Totul depinde de tine si de preferintele tale. In egala masura, ai putea si sa incerci sa gasesti oja care sa se integreze in tematica petrecerilor la care mergi. Daca nunta are tematica de toamna de exemplu, poti opta pentru aramiu, rosu, portocaliu, iar daca nunta este una mai nonconformista asa cum sunt cele pe plaja sau cele gotice, exista si aceasta posibilitate, de a alege culori in ton, cum ar fi albastru pentru plaja, sau chiar si negru daca acesta este potrivit pentru tine. Bucura-te de nuantele corecte si descopera cat de mult ti se pot schimba unghiile si cat de usor se vor integra in outfitul tau general.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.