27 februarie 2021

Ce se întâmplă la un serviciu de incinerare?

2 min read
Ce se întâmplă la un serviciu de incinerare

Incinerarea este un proces care folosește căldură intensă pentru a transforma rămășițele unei persoane care a murit în cenușă. Procesul de incinerare are loc într-o cameră de incinerare special concepută, care reține o persoană decedată și le expune la căldură intensă pentru o perioadă de aproximativ două ore.

Când procesul de incinerare sa încheiat, vor rămâne cantități mici de os, acestea sunt luate de la cremator, răcite și plasate într-o mașină care reduce osul în cenușă. Acestea sunt cenușa care este introdusă într-un recipient. După incinerare, familia poate alege să primească cenușa persoanei iubite.

Ce se întâmplă la un serviciu de incinerare?

Dolitorii ajung la crematoriu

La crematoriu, persoanele aflate în doliu se pot aduna afară, în așteptarea sosirii caroseriei, sau pot lua loc în capelă înainte de introducerea sicriului. Sicriul poate fi, de asemenea, adus la locul de desfășurare înainte de sosirea persoanelor aflate în doliu. Apoi este așezat pe o platformă numită catafalc, care este de obicei ridicată, decorată și aproape de față pentru ca toți să o vadă.

Dolitorii sunt așezați cu puțin timp înainte de începerea serviciului

Servicii funerare pitesti de incinerare durează în mod normal cu aproximativ 30 până la 45 de minute înainte de efectiv

procesul de incinerare are loc departe de serviciu. Prin urmare, este important ca oaspeții să fie la timp.

Slujba este ținută

Un ordin de serviciu de incinerare poate include o serie de imnuri sau piese muzicale și elogii. Timp suplimentar poate fi rezervat dacă familia ar dori servicii funerare mai lungi, care ar putea include și rugăciuni sau poezii.

Începerea comiterii

Pe măsură ce slujba se termină, sicriul este de obicei ascuns din vedere pentru ca persoanele aflate în doliu să își aducă ultimul omagiu înainte de incinerare. Opțiunile includ sicriul fiind mutat în spatele perdelelor, sticlă, o poartă sau îndepărtat complet din clădire.

Dolitorii părăsesc serviciul

Este timpul ca oaspeții să-și prezinte condoleanțele familiei decedatului, să vadă florile și coroanele de flori oferite de prieteni și familie și să se îndrepte spre veghe.

Începe trezirea

Acesta este un aranjament opțional care reunește oamenii pentru a sărbători viața persoanei dragi. Aceasta poate include mâncare, băuturi și muzică, plus afișări de fotografii ale decedatului pentru a încuraja pe toată lumea să împărtășească amintiri într-o atmosferă mai relaxată.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.