19 iunie 2024

Ce este sapunul de sare?

3 min read
sapun sare de himalaya

Dupa pandemie, ingrijirea de sine este noua mantra in frumusete. Consumatorii cauta produse multifunctionale pentru sanatate, frumusete si wellness care sustin sanatatea mentala si fizica. Deloc surprinzator, sanatatea imunitara este o preocupare cheie a consumatorilor: conform unui studiu, 58% dintre femeile americane spun ca suplimentul ideal ar trebui sa aiba proprietati de imbunatatire a sistemului imunitar. Cand vine vorba despre un sapun de sare, acesta este benefic pentru corp si minte, asa ca este de asteptat o crestere a lansarilor cu ingrediente de genul acesta.

Fara indoiala, ingrijirea de sine este o problema centrala in urma pandemiei internationale. Consumatorii  vor acorda prioritate sanatatii si bunastarii, dar si economia joaca un rol important. Pe 3 iunie 2020, 28% dintre consumatorii britanici au indicat ca se asteapta sa cheltuiasca mai putin decat de obicei pe produse de infrumusetare si ingrijire personala, comparativ cu 6% care planuiau sa-si mareasca cheltuielile. Drept urmare, consumatorii sunt susceptibili sa reduca numarul de produse pe care le folosesc si sa caute solutii practice, multifunctionale.

Avantajele produselor cu sare de Himalaya

Aceste produse din sare, subliniaza bunastarea si accesibilitatea. Brandurile trebuie sa prezinte aspiratiile de frumusete ca fiind viabile, accesibile si esentiale. De exemplu, activitatile si achizitiile „esentiale” au fost permise chiar si in cele mai stricte restrictii, asa ca marcile de frumusete si ingrijire personala ar trebui sa-si introduca produsele in aceasta categorie. Aceste produse trebuie sa fie practice si accesibile, astfel incat consumatorii sa le poata incorpora cu usurinta in rutina lor zilnica. Pe langa „ aureola de sanatate ” de care se bucura ingredientele derivate in mod natural, marcile pot continua sa patrunda pe piata chiar si in situatii la fel de dificile ca aceasta.

Pentru inspiratie si pentru a dezvolta produse care sa raspunda acestor cerinte complexe, marcile trebuie sa se concentreze pe apa marilor si oceanelor. Grecii si romanii antici au laudat proprietatile apei de mare si ale sarii de mare pentru calitatile lor sanatoase, inclusiv relaxarea simturilor si repararea pielii. Produsele contemporane de frumusete si ingrijire personala, cum ar fi sapunul cu sare de mare, se lauda cu o varietate de beneficii pentru sanatate si ingrijire personala, de la exfoliere pana la reducerea stresului. In plus, disponibilitatea larga a acestui ingredient activ il face ideal pentru produse de baie, la preturi accesibile.

Sarea de mare este cunoscuta in primul rand pentru efectele sale antiseptice. Cristalele curata porii si extrag impuritatile prin absorbtia excesului de ulei cu un efect de exfoliere bland si placut. Totusi, asta nu inseamna ca produsele cu sare de mare sunt astringente. Acestea sunt si un umectant natural care hidrateaza pielea fara a lasa o senzatie grasa. In plus, stramosii au folosit si apa de mare calda in terapiile de ameliorare a stresului. In prezent, s-a demonstrat ca sapunul cu sare de mare imbunatateste calitatea somnului si relaxeaza muschii.

Sarea de mare incorporeaza puterile vindecatoare ale oceanului si al algelor marine in piele, facand din acest ingredient, unul activ si excelent, care calmeaza pielea si stimuleaza circulatia, creand un ten stralucitor, neted si sanatos.

Avand in vedere aceste efecte ale sarii asupra organismului, este ideal sa ai in casa cel putin un produs cu sare de mare care sa te ajute sa te mentii in forma. Sarea de mare este o alegere optima pentru toate persoanele care vor sa combina efectele terapeutice ale sarii de mare cu relaxarea indusa de aceasta. Poti alege sare de mare simpla sau cu diverse arome si texturi, pentru a te bucura de diversitate si a transforma propria baie intr-un mediu relaxant.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.