19 iunie 2024

Care sunt cele mai populare tipuri de manichiura?

3 min read

Din ce in ce mai multe persoane pun accentul pe modul in care propria manichiura arata, fapt pentru care este necesar sa se investeasca atat in produse de inalta calitate, dar si sa se invete o tehnica noua, pentru a aplica toate produsele in mod corespunzator, in asa masura incat rezultatele finale sa fie cele dorite. Atat pe Internet, cat si in diferite cataloage, exista diferite tipuri de manichiura, precum si modele interesante, iar tu vei avea intotdeauna o sursa de inspiratie. In cazul in care te-ai gandit sa iti schimbi manichiura, este important de stiut ca printre cele mai populare tipuri de unghii se numara si:

  1. Manichiura simpla

In momentul in care te-ai decis sa investesti in propria intretinere unghii, poti sa optezi si pentru o manichiura simpla, monocroma. Acest lucru poate fi ideal pentru persoanele care adopta un stil clasic si unicat. Un astfel de stil poate fi foarte usor de abordat, datorita faptului ca pe piata exista un numar destul de mare de articole care pot fi folosite de catre oricine, atat oje, cat si geluri sau acrylic. Asadar, in cazul in care doresti o manichiura simpla, vei avea de unde alege produsul care este in totalitate potrivit pentru tine.

Mai mult de atat, fiecare dintre aceste produse este comercializat intr-o gama larga si extrem de variata de culori si tonuri. In acest mod, vei avea de unde sa alegi culorile care se potrivesc in totalitate cu personalitatea ta, cat si cu garderoba pe care o detii. Astfel ca, look-ul tau va arata incredibil.

Kit unghii gel ieftin oneband ,vezi pe site ofertele .

  1. French

Manichiura frantuzeasca este extrem de populara si in ziua de astazi, insa specialistii din domeniul beauty au dus-o la un alt nivel. In locul nuantelor clasice de alb si nude, poti realiza mixturi placute intre nude si negru sau chiar culori vibrante. In acest mod, unghiile tale vor iesi intotdeauna in evidenta, fara a fi nevoie de accesorii extra.

De altfel, vei avea posibilitatea de a folosi toate ojele care au nuantele preferate, pentru a realiza o manichiura ce ti se va potrivi in totalitate. Mai mult de atat, chiar vei putea realiza modele noi pe unghii, in asa masura incat sa poti realiza designul mult dorit. De cele mai multe ori este important sa alegi din prima faza paleta de culori pe care urmeaza sa o folosesti, in asa masura incat sa poti fii sigur de faptul ca rezultatul final este cel pe care ti-l doresti.

  1. Patternuri

In cazul in care doresti sa ai o manichiura unica, poti sa folosesti stickerele. Acestea sunt special concepute pentru a putea fi aplicate direct pe unghii, dar si pentru a fi mentinute pentru o lunga perioada de timp. Mai mult de atat, acestea au un aspect interesant, aducand totodata si un plus de stralucire unghiilor tale.

De cele mai multe ori, produsele pot fi utilizate inclusiv cu diferite nuante si tonuri de oja, deoarece acestea vor putea fi observate foarte usor, fara prea mari probleme, iar manichiura ta va iesi in evidenta.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.